fbpx

🎉 Nu tijdelijk €750 korting én gratis 1-op-1-sessie cadeau 🎉

All-in Marketing Academy

Meer dan 15 jaar marketing-ervaring gebundeld in
uitgebreide cursussen met 100+ video's aan lesmateriaal

inclusief voorbeelden & templates zodat je direct aan de slag kunt

Normale waarde €1000

Niet tevreden? 100% geld terug garantie!

"Normaal kost alleen een cursus 'Adverteren op Facebook & Instagram' al snel €1000, dit is echt een no-brainer..."

Yess, we bestaan 1 jaar! 🎉

In dit jaar hebben wij, Bart en Josien, al meer dan 500 ondernemers geholpen met een succesvolle online business, door ze alles te leren en te adviseren over sales en marketing. Hoe vet is dat?!

Dat willen we vieren door met deze bizarre actie NOG meer ondernemers (jou!) te gaan helpen groeien. En dat tegen een investering die nog nooit zo laag is geweest (en ook niet zal terugkomen). Zorg dat je nu instapt, want dan krijg je 2 jaar toegang en als extra cadeautje krijg je er OOK nog eens een gratis sessie met één van ons bij.

👇 Dit is wat je allemaal krijgt in de Academy👇

Cursus Adverteren op Facebook & Instagram

Met 50 video's coveren we ALLES! Josien heeft dit bij Frankwatching (haar oude werkgever) geleerd en geeft haar kennis en ervaring (na meer dan 35K ad spend) aan jou door. Dit is stiekem de cursus die zij vanaf dag 1 had willen hebben.

Over alles is een video: van hoe je goede campagnes maakt en instelt tot hoe je ze goed analyseert en optimaliseert. Van absolute beginner tot expert, stap voor stap rustig uitgelegd! Verderop op deze pagina kun je als voorproefje een les van deze cursus bekijken.

Swipe door de modules & lessen van de cursus Adverteren 👉

Cursus Converterende Landingspages

Hoe goed je product of dienst ook is, als jouw website niet goed in elkaar zit, loop je ongetwijfeld klanten mis. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk haalt uit je websitebezoekers? Bart neemt je in meerdere lessen mee in de beste strategieën.

Landingspages: stap-voor-stap tutorials

Als je niet precies weet hoe je een converterende landingspage moet maken voor bijvoorbeeld je e-book of webinar dan is deze cursus een must see.

Er zijn zoveel pyschologische trucjes die je kunt toepassen op je website, die tot wel 500% conversie kunnen zorgen. Dat kan voor hetzelfde ‘geld’ dus ook +500% omzet zijn. Een game-changer en extreem belangrijke factor binnen jouw bedrijf.

Maar waar moet je op letten, wat is belangrijk? Wat moet je doen en wat moet vooral niet? Bart legt het stap voor stap uit, zodat je het daarna voor de rest van je leven zelf kan.

100% niet-goed-geld-terug garantie

Niets geleerd? Dan krijg je zonder gedoe je aankoopbedrag terug.

Cursus Marketing Strategie & Funnels

Als je geen sterk aanbod hebt met daarachter een soepele sales funnel, dan schiet je eigenlijk gewoon met losse flodders. Bart heeft al honderden funnels gebouwd en leert je zijn sales-skills in deze cursus.

15 jaar ervaring in marketing, sales en ondernemen

Samen hebben wij, Bart en Josien, 15 jaar praktijkervaring. Al sinds 2012 zitten we allebei in het marketingvak. We hebben tientallen opleidingen en trainingen gevolgd, meer dan 500 klanten geholpen en gecoacht en misschien wel 1000 marketingpodcasts geluisterd en boeken gelezen. 

Letterlijk alles wat wij de afgelopen jaren hebben geleerd, zit in deze expertcursussen. Onze Academy zit vol met absolute golden nuggets die jouw business veranderen, mits je actie onderneemt.

Als je marketing leuk vindt, ga je bewust op zoek naar deze kennis. Jij kunt dat ook zelf uit gaan vogelen, zeker… maar dit kost je minimaal een aantal jaar. Daarom hebben wij dat voor je gedaan én hebben we alles ook al in de praktijk uitgeprobeerd. Je kunt jaren zelf blijven aanklooien, of je kunt vandaag in je bedrijf en jezelf investeren.

Heb je er niets uit gehaald (wat haast niet kan…) dan krijg je direct je investering terug. Zo zeker zijn wij van onze kennis.

Cursus Conversie Copywriting

Conversie Copywriting is een skill, heel anders dan 'normale' copywriting. Bart noemt Josien ook wel copy queen, in deze cursus ontdek je waarom. Ze leert je hoe je goede teksten schrijft voor je mails, website en advertenties én zet je direct aan het werk, zodat je na de cursus al direct veel op papier hebt staan.

Zonder goede teksten verkoop je niks...

Als er iets super belangrijk is om meer te verkopen, dan zijn het wel goede en krachtige teksten. Josien heeft ruim 5 jaar als redacteur en copywriter gewerkt en deelt in deze uitgebreide cursus haar geheimen over hoe je verkopende teksten schrijft.

Want hoe kun je een bepaald gevoel opwekken bij je lezer, hoe kun je ze triggeren? En wat moet je vooral wél doen in je teksten, en wat niet? Ze deelt de grootste conversie killers en hoe jij ze voorkomt. 

Leer het van een pro met een bewezen trackrecord. Het is nu of nooit. 😉

👇 + tijdelijke GRATIS bonus t.w.v. €150,-👇

Tijdelijke gratis 1-op-1 call met Bart of Josien

Stel in een privé sessie via Zoom al je vragen en krijg persoonlijk advies om jouw business harder te laten groeien. Door onze ervaring zien wij direct quick wins om meer te verkopen, die jij direct na onze call al kunt doorvoeren. Ook kunnen we:

(Normaliter bieden wij geen losse sessies aan, alleen grotere pakketten, dus dit is je kans om persoonlijk advies te krijgen zonder direct een grotere investering te moeten doen)

Extra upgrade: E-mailmarketing met MailBlue

Werk je met MailBlue, of ben je dat van plan? Dan kun je in onze check-out voor slechts €37 jouw order upgraden en compleet maken met de cursus 'E-mailmarketing met MailBlue'.

In 18 videolessen leer je hoe je volledig geautomatiseerd meer klanten krijgt, en:

Extra: we vertellen hoe je 1 jaar lang GRATIS MailBlue kunt gebruiken t.w.v. €109,-

Trek dat van de investering af en je hebt voor €175,- onze 5 cursussen én een persoonlijke sessie. Een absolute no-brainer voor zo extreem veel marketingkennis, toch?

Wat anderen zeggen...

All-in Marketing Academy
+ bonus call 1-op-1

1000
247,- excl btw., betaling in 2 termijnen mogelijk
  • Cursus Adverteren op Facebook & Instagram
  • Cursus Marketingstrategie & funnels
  • Cursus Conversie Copywriting
  • Cursus Converterende Landingspages
  • Tijdelijke gratis bonus: 1-op-1 call

Voorproefje: 1 les uit de cursus Adverteren op Facebook & Instagram

Klik op het scherm om de video te starten

Video afspelen

Bart en Josien: wie zijn die 2 mensen eigenlijk?

Wij zijn Bart en Josien, twee online marketeers uit Eindhoven, die toevallig ook nog eens heel erg veel van elkaar houden. Jup, wij zijn een koppel. 🙂

Samen hebben we al meer dan 15 jaar praktijkervaring als ondernemer en marketeer. Precies een jaar geleden (vandaar deze tijdelijke actie 🎉) besloten we onze krachten te bundelen in één bedrijf: Harder Online Groeien. Inmiddels hebben we al ruim 500 ondernemers mogen helpen groeien!

Wij zijn er om jou te helpen aan de juiste marketing skills, zodat je zelf leert hoe je via online kanalen klanten krijgt. Marketing is voor iedere ondernemer een must: wij willen het voor iedereen leuk én winstgevend maken. Mogen we jou helpen?

Onze klanten kunnen dat nog beter toelichten...

In deze video praten 10 van onze klanten jou in nog geen 2 minuutjes bij over wat zij vinden van de Academy en van ons advies.  Wat hebben zij bereikt door met ons samen te werken?

Veelgestelde vragen

Je krijgt na het afrekenen automatisch de factuur in je mailbox. Wij geven je daarna direct toegang tot de aangeschafte cursussen. Onze online academy is super gebruiksvriendelijk en gebouwd in de tool Teachable, welke speciaal is gemaakt voor online cursussen. Het is een fijne omgeving die precies je voortgang bijhoudt. Er is ook een app van, dus je kunt ook vanaf je telefoon kijken!

Gewoon super eerlijk, komt ie:

We willen zoveel mogelijk ondernemers helpen. Er is een tijd geweest dat wij onze Academy niet los aanboden, maar alleen als je met ons een langere samenwerking aan ging. Wij beseffen dat het echt gouden kennis is wat hierin zit, dat we meer mensen willen helpen en dat het zonde is als we dit niet met meer ondernemers delen. We hebben bij onze klanten immers gezien wat het voor verschil kan maken.

Dat is ook de reden dat we de investering schappelijk houden en het laagdrempelig maken om hiermee aan de slag te gaan. Dat doen we met deze absurd goede tijdelijke deal, die je bijna niet kan laten liggen (tenzij je niet meer klanten wil en niet wil groeien, dan moet je ‘m zeker laten liggen haha).

Het doet ons bijna pijn om het zo goedkoop weg te geven: er zit jaren praktijkervaring en maanden werk in om het te maken. Maar onze missie om meer ondernemers te helpen staat voorop! 🙂

Bij vragen kun je ons altijd dm’en op @harder.online.groeien of mailen op ikwil@harderonlinegroeien.nl. Heb je meer hulp nodig? Dan bieden we ook een VIP-traject aan waarbij we je 3 maanden intensief begeleiden bij het opbouwen en opzetten van een succesvolle funnel. Meer info hier.

Ja, je kunt natuurlijk zelf het hele internet afstruinen en alles zelf uitvogelen, maar je kunt ook jezelf en je eigen tijd serieus nemen. Waarom niet leren van 2 experts die samen 15 jaar ervaring hebben, als je het op een presenteerblaadje voorgeschoteld krijgt? Gebruik onze Academy + de privésessie als de ultieme ‘hack’ naar meer klanten, een fijner bedrijf en een gelukkigere jij.

Voorkom jarenlang zelf aanklooien met je marketing. Wij weten hoe eigenwijs ondernemers kunnen zijn, haha, maar echt: verspil je tijd niet en stop met alles zelf willen uitvogelen. 

Gefeliciteerd… je bent een oplettende lezer en hebt daardoor een kortingscode gevonden waarmee je nog meer korting krijgt! Gebruik code: HARDER10 bij het afrekenen voor 10% EXTRA korting.

Gewoon een easter egg, voor de gein, omdat het bijna pasen is. 😉

Een korte samenvatting:

Normale waarde €1000

Super tijdelijk nu €247

Jarenlange ervaring, waarde en kennis voor een investering die je zo terugverdient door alles wat je leert + het advies wat je krijgt in de call...

Wij reiken jou de hand, pak jij die aan?