fbpx

In 7 weken opgeleid worden tot online marketeer van je eigen bedrijf?

Jij wilt meer klanten. Zodat jouw bedrijf en je omzet groeit en jij jouw eigen droomleven kunt creëren. Wij snappen je!

We snappen ook dat je nu helemaal niet weet waar je moet beginnen. Of waar je verder moet gaan. Er is zoveel mogelijk. En er komt zoveel bij kijken. Online marketing is echt een skill, met zoveel specialisaties, die allemaal even belangrijk zijn. Alleen heb jij geen zin in jaren zelfstudie en trial and error.

Wij zijn Bart en Josien, twee ervaren online marketeers: samen hebben we al meer dan 15 jaar praktijkervaring met online marketing. We doen niets liever dan jou en andere ondernemers leren hoe online marketing écht voor je kan werken, zodat je harder kan groeien!

Met alleen adverteren kom je er niet

Bij succesvolle marketing komen meerdere skills kijken. Het is niet alleen het leren van adverteren op Facebook of Instagram. Stel, je hebt een hele sterke Instagramadvertentie die honderden kliks oplevert. Maar die leidt naar een niet geoptimaliseerde website. Dan ben je al je bezoekers en advertentiebudget kwijt en heb je nóg geen klanten. Zonde!

Daarom bieden wij het All In Marketingtraject aan. Veel andere coaches specialiseren zich in 1 onderdeel, dit deden wij voordat we samenwerkten ook, maar we kwamen er telkens weer achter dat het om het grotere plaatje gaat. Alle schakels -van een sterk productaanbod tot social advertising tot e-mailmarketing- moeten kloppen, wil je succes behalen. Valt 1 schakel weg -bijvoorbeeld dus die geoptimaliseerde landingspagina- dan stort de hele boel in.  

Onze conclusie: een succesvolle ondernemer met een winstgevende marketingstrategie heeft een sterk productaanbod, converterende landingspagina’s op de website, sterke advertenties en goede mails in een automatische e-mailmarketing reeks/funnel. 

In ons traject leren we jou dit. Het totale plaatje, jouw hele marketingfunnel, in één traject. Zodat jij jouw marketinggame gaat rocken en die klanten binnen gaat slepen. Zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waarom je notabene ondernemer bent geworden. 

Ga je met ons als sidekicks werken aan jouw droom? Let’s gooo!

Voor wie?

Ben jij een ondernemer die supergoed is in z’n vak, maar nog niet goed weet hoe de marketingwereld werkt en daardoor niet genoeg klanten krijgt? En ben je het met ons eens dat een succesvolle online ondernemer het marketingspel zelf moet snappen en kunnen? Wij zoeken een selecte groep ondernemers die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen en niets liever willen dan keihard knallen en harder online groeien. Ben jij:

✔️ De starter met een supergoed business idee, zonder idee over hoe de marketingwereld werkt en hoe je klanten aantrekt via online kanalen

✔️ De ondernemer die nog parttime werkt maar zijn ondernemersdroom wil leven en verwezenlijken

✔️ De gevorderde ondernemer die meer succes & omzet wilt maar vastloopt in online marketing

✔️ De ondernemer die een totaalpakket wilt en alles gelijk goed wilt doen in plaats van maanden lang YouTube-filmpjes kijken, blogs lezen en Facebookgroepen afstruinen, om zichzelf daarna nog steeds af te vragen wat slim is om te doen

Herken jij je hierin? Vraag dan nu een gratis kennismaking aan waar we in gesprek gaan of dit iets voor jou is.

Wat is het All-In Marketingtraject?

In dit groepstraject van 7 weken leren wij, Bart en Josien, jou de marketingkennis die je als serieuze online ondernemer moet hebben, zodat jij daarna precies weet hoe je meer klanten kunt krijgen. 

Je krijgt een opleiding tot online marketeer voor jouw eigen bedrijf, waarin je leert hoe je jouw bedrijf harder laat groeien.

Je bouwt samen met ons jouw eigen marketingfunnel en leert zelf hoe online marketing voor jou kan werken. Je leert zelf een weggever (gratis product zoals een e-book, webinar of challenge) te maken, met bijbehorende landingspagina’s en e-mailfunnel, en je leert hoe je bereik en bekendheid krijgt door zelf je advertenties te maken en publiceren. 

En dit allemaal op een manier die bij jou past, niet op een manier zoals dat iedereen het doet (want ja, waarschijnlijk voel je net als velen de weerstand om ‘ook’ een gratis product te maken zoals een e-book, we snappen dat).

 

"Voor het traject had ik nog nooit van funnels gehoord. Ik wist niet hoe online ondernemen werkte. Nu heb ik mijn eigen marketingfunnel, en het belangrijkste: ik begrijp zelf ook hoe dit werkt, zodat ik het nu na onze samenwerking kan blijven optimaliseren. Naast deze strategische basis heeft ze me ook geleerd hoe ik zelf kan adverteren via Facebook en Instagram, hoe Mailblue werkt en hoe ik mijn eigen e-mailfunnels bouw. Nu blijf ik nieuwe mensen bereiken en werk ik aan mijn naamsbekendheid. Nieuwe klanten druppelen binnen, zonder dat ik er teveel moeite voor hoef te doen! En dit is nog maar het begin. Zonder dit traject was dit nooit zo snel en zo goed gelukt."

Hoe ziet het traject er inhoudelijk precies uit?

We trappen het traject af met een persoonlijke kick-offsessie (jij, Bart & Josien) om de marketingstrategie voor jouw business te bedenken. Ook stellen we jouw plan van aanpak op voor de komende 7 weken.

Daarna is er een gezamenlijke kick-off waarin we met de hel groep aftrappen en iedereen elkaar leert kennen. We geven dan ook gelijk de eerste training, over een sterk productaanbod en weggevers.

Iedere maandagochtend volg je een interactieve live training via Zoom. Je krijgt hier ook opnames van als je er niet live bij kan zijn. Iedere week is een nieuw thema: deze staan hieronder toegelicht.

Je krijgt opdrachten mee waarmee je de nieuwe kennis direct toe kan passen in de praktijk. Ons doel is dat je het uiteindelijk zelf kunt en zelf voor meer klanten kunt zorgen.

Voor de persoonlijke begeleiding én de accountability is er twee keer per week een live werkblok van 2 uur. Hierin log je in via Zoom en ga je aan de slag gaat met de nieuwe kennis en opdrachten. Het unieke is: je kunt ons direct inschakelen als je vragen hebt of als je wil dat we even meekijken via screensharing.

De onderwerpen van de trainingen:

1. Productaanbod & weggevers

Dit is voor sommigen een onverwachte basis van goede online marketing, maar oh zo belangrijk! Wat voor product(en) wil jij jouw doelgroep bieden? Hoe zorg je ervoor dat mensen laagdrempelig kennis met jou maken? Wat is een goede productfunnel of goed product eco systeem? En hoe zorg je ervoor dat je jouw doelgroep hierin ‘begeleidt’ van potentiële klant naar goed betalende én terugkerende klant? Wij helpen je en leren het je.

2. Teksten die verkopen

Ok, nu heb je een sterk productaanbod. Maar hoe verkoop je dit op je website? Stel, je gaat adverteren en je krijgt een hoop websitebezoekers, maar je website is een puinhoop. Weg zijn je potentiële klanten. Zonde van je advertentiebudget én misgelopen omzet! Wij leren je hoe je een landingspagina opbouwt en hoe je verkopende teksten schrijft, zodat je bezoekers omtovert tot klanten. Wederom een van de basispunten om je marketing goed te laten werken!

3. Landingspagina's / website

Zodra je weet wat je aan gaat bieden en hoe je er met teksten voor zorgt dat jouw doelgroep dit van je koopt, wil je dit op je website zetten. Maar hoe bouw je een pagina zo op dat mensen niets anders willen dan kopen? Hoe ziet een goede website eruit? Ja, je raadt het al: ook dit is een belangrijk fundament voordat je begint met e-mailmarketing of adverteren.

4. E-mailmarketing strategie

E-mail is een van de krachtigste marketingtools om je doelgroep aan je te binden. Maar hoe bouw je je e-mailbestand op? Hoe schrijf je mails die geopend worden en converteren? Hoe bouw je e-mailseries voor jouw onweerstaanbare weggever? En hoe stel je dit in in Mailblue of ActiveCampaign? We delen al onze kennis. en komen samen tot een goede strategie.

5. Adverteren op Facebook & Instagram

Als je een sterk aanbod en goede website hebt, is de volgende stap: bereik! Daar is social advertising perfect voor. Maar hoe maak je sterke advertenties op Facebook & Instagram, waar mensen voor stoppen met scrollen en op gaan klikken en reageren? Welke beelden en teksten gebruik je? Welke doelgroepen kun je targeten en hoe stel je dat in? En hoe gebruik je in hemelsnaam die Ads Manager? Geen zorgen: na ons traject kun je dit allemaal.

6. Eerste advertentie publiceren

In de 5e week bedenk je jouw eerste advertentie. Nu is het zover om na al je harde werk van de afgelopen weken, die advertentie te lanceren. Kom maar op met die leads! Wij laten je precies zien hoe je een advertentiecampagne opzet in de Facebook/Instagram Ads Manager. Je leert waar je op moet klikken (en waar niet) en hoe je alles zo goed instelt voor de beste campagneresultaten. Tijdens de werkblokken kun je hier ook persoonlijke begeleiding in krijgen.

7. Advertenties analyseren & optimaliseren

Yes, je advertenties draaien! Maar werken ze wel? Of moet je misschien wat aanpassen en optimaliseren? En hoe lees je eigenlijk al die getallen en resultaten af? Hoe kun je ontdekken welke ads het beste uit jouw A/B-tests komen? Hoe kun je jouw advertenties optimaliseren zodat ze meer mensen bereiken en goedkoper worden? Al deze vragen beantwoorden we in de laatste masterclass.

Wa kost da?

Je kunt je via de button hieronder aanmelden voor de wachtlijst voor de volgende ronde. 

All In Marketingtraject

Startdatum: zomer '21
1350
  • Groeps kick-off strategiesessie
  • 7 trainingen
  • 14 werkblokken met 1-op-1 begeleiding
  • Twee ervaren online marketeers als side kick en coach

Ons traject is een dubbel win: jij hoeft niet honderden uren aan de zelfstudie, om daarna meerdere keren kostbare fouten te maken, én je krijgt al onze kennis (samen hebben we meer dan 15 jaar marketingervaring!) die je direct kunt vertalen naar jouw business. 

Na het traject heb je niet alleen een heleboel nieuwe kennis, maar is er ook een heleboel veranderd. Je marketing staat, leeft en bruist! Want als je met ons gaat samenwerken, betekent dat ook een sterke ‘Getting your shit done’ vibe. Gewoon gas geven. Niet alleen maar inspireren en praten, ook doen. Knallen!

Veelgestelde vragen

Dit traject is alleen voor ondernemers met grootse dromen. Ondernemers die leergierig zijn en heel graag zelf willen leren hoe online marketing werkt. Ondernemers die zelf willen weten hoe je klanten binnensleept met een goede marketingstrategie.

✔️ De starter met een supergoed business idee, die nog niet goed weet hoe de marketingwereld werkt en hoe je online klanten aantrekt.

✔️ De ondernemer die nog parttime werkt maar zijn droom wil leven en verwezenlijken.

✔️ De gevorderde ondernemer die meer succes & omzet wilt maar vastloopt in marketing.

✔️ De ondernemer die een totaalpakket wilt en alles gelijk goed wilt doen in plaats van maanden lang YouTube-filmpjes kijken, blogs lezen en Facebookgroepen afstruinen, om zichzelf daarna nog steeds af te vragen wat slim is om te doen.

We verwachten in de zomermaanden weer te starten met een nieuwe groep. Je kunt je nu vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst.

Dat kan! Als je meedoet met ons traject, krijg je een linkje waar je zelf in kunt stellen hoe en in hoeveel termijnen je betaalt. Je hebt de keuze tussen 1, 2 en 3 termijnen.

– Je snapt hoe voor jouw bedrijf een sterke productfunnel eruit ziet en hoe je dit realiseert
– Je weet hoe je converterende landingspagina’s maakt die ervoor zorgen dat je websitebezoekers klanten worden
– Je weet hoe je succesvolle advertenties maakt die kliks en reacties opleveren
– Je weet hoe de Ads Manager van Facebook & Instagram werkt en daardoor kun je zelf je advertenties beheren
– Je weet hoe je goede e-mails schrijft en hoe je deze op de automatische piloot voor je laat werken

Hierna heb je  een ijzersterke basis van de huidige benodigde marketingkennis voor succesvolle online ondernemers.

Een groep net zo ambitieuze ondernemers ontmoeten, kan heel waardevol zijn voor jouw bedrijf en toekomstige samenwerkingen/klanten.

En waarom 2-op-1 beter is dan 1 coach? Simpel: naast dat je met twee hele leuke mensen samenwerkt, helpen we jou hierdoor dubbel zo goed. Met z’n tweeën sta je dubbel zo sterk, met z’n 2 heb je dubbel zoveel hersencapaciteit, dubbele kennis, dubbele praktijkervaring, dubbele waarde voor dezelfde prijs. 

Vraag jezelf dan één ding af: wat gaat het je kosten als je hier nu niet mee aan de slag gaat? Stel dat je door ons traject over 2 maanden een succesvolle salesfunnel hebt lopen. Hoeveel tijd (en dus omzet) gaat het je kosten als je hier toch nog even een paar maanden zelf mee gaat aanklooien? En hoeveel tijd en omzet gaat het je opleveren als je hier nu met 2 experts en een groep andere ondernemers aan de slag gaat?

Wij zijn van mening dat iedere succesvolle online ondernemer het marketingspelletje zelf heel goed moet snappen. Besteed het vooral niet klakkeloos uit: jij hebt immers de beste feeling met jouw bedrijf en doelen, en uitbesteden is ook nog eens veel duurder. Daarnaast kun je door ons traject in de toekomst heel goed meedenken als je wel gaat uitbesteden en zal dit daarom veel succesvoller verlopen.

Korte samenvatting:

7 weken intensieve samenwerking om jouw online marketingstrategie
op te zetten of verder te optimaliseren 

Opleiding tot online marketeer voor jouw bedrijf

Kick-off strategiesessie met de groep

Interactieve trainingen (7 totaal)

2x per week live werkblokken voor persoonlijke begeleiding (14 totaal)

Twee ervaren online marketeers als side kick en marketing coach

In 7 weken opgeleid worden tot online marketeer van je eigen bedrijf?

Jij wilt meer klanten. Zodat jouw bedrijf en je omzet groeit en jij jouw eigen droomleven kunt creëren. Wij snappen je!

We snappen ook dat je nu helemaal niet weet waar je moet beginnen. Of waar je verder moet gaan. Er is zoveel mogelijk. En er komt zoveel bij kijken.

Online marketing is echt een skill, met zoveel specialisaties, die allemaal even belangrijk zijn. Alleen heb jij (terecht) geen zin in jaren zelfstudie en trial and error.

Wij zijn Bart en Josien, twee online marketeers met meer dan 15 jaar praktijkervaring. We doen niets liever dan jou en andere ondernemers leren hoe online marketing écht voor je kan werken, zodat je harder kan groeien!

Met alleen adverteren kom je er niet

Bij succesvolle marketing komen meerdere skills kijken. Het is niet alleen het leren van adverteren op Facebook of Instagram. Stel, je hebt een hele sterke Instagramadvertentie die honderden kliks oplevert. Maar die leidt naar een niet geoptimaliseerde website. Dan ben je al je bezoekers en advertentiebudget kwijt en heb je nóg geen klanten. Zonde!

Daarom bestaat ons All In Marketingtraject. Veel andere coaches specialiseren zich in 1 onderdeel, dit deden wij voordat we samenwerkten ook, maar we kwamen er telkens weer achter dat het om het grotere plaatje gaat. Alle schakels -van een sterk productaanbod tot social advertising tot e-mailmarketing- moeten kloppen, wil je succes behalen. Valt 1 schakel weg -bijvoorbeeld dus die geoptimaliseerde landingspagina- dan stort de hele boel in.

Onze conclusie: een succesvolle ondernemer met een winstgevende marketingstrategie heeft een sterk productaanbod, converterende landingspagina’s op de website, sterke advertenties en goede mails in een automatische e-mailmarketing reeks/funnel.

In ons traject leren we jou dit. Het totale plaatje, jouw hele marketingfunnel, in één traject. Zodat jij jouw marketinggame gaat rocken en die klanten binnen gaat slepen. Zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waarom je notabene ondernemer bent geworden.

Ga je met ons als sidekicks werken aan jouw droom? Let’s gooo!

Ben jij een van de ondernemers die we zoeken?

Ben jij een ondernemer die supergoed is in z’n vak, maar niet goed weet hoe de marketingwereld werkt en daardoor niet genoeg klanten krijgt? En wil je het hele totaalplaatje heel graag zelf leren? Wij zoeken een selecte groep ondernemers die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen en niets liever willen dan keihard knallen. Ben jij:

De starter met een supergoed business idee, zonder idee over hoe de marketingwereld werkt

De ondernemer die nog parttime werkt maar zijn droom wil leven en verwezenlijken

De gevorderde ondernemer die meer succes & omzet wilt maar vastloopt in marketing

De ondernemer die een totaalpakket wilt en alles gelijk goed wilt doen in plaats van maanden lang YouTube-filmpjes kijken, blogs lezen en Facebookgroepen afstruinen, om zichzelf daarna nog steeds af te vragen wat slim is om te doen

Wat is het All-In Marketingtraject?

In dit groepstraject van 7 weken leren wij, Bart en Josien, jou de marketingkennis die je als serieuze online ondernemer moet hebben, zodat jij daarna precies weet hoe je meer klanten kunt krijgen. 

Je krijgt een opleiding tot online marketeer voor jouw eigen bedrijf, waarin je leert hoe je jouw bedrijf harder laat groeien.

Je bouwt samen met ons jouw eigen marketingfunnel en leert zelf hoe online marketing voor jou kan werken. Je leert zelf een weggever (gratis product zoals een e-book, webinar of challenge) te maken, met bijbehorende landingspagina’s en e-mailfunnel, en je leert hoe je bereik en bekendheid krijgt door zelf je advertenties te maken en publiceren. 

En dit allemaal op een manier die bij jou past, niet op een manier zoals dat iedereen het doet (want ja, waarschijnlijk voel je net als velen de weerstand om ‘ook’ een gratis product te maken zoals een e-book, we snappen dat)..

"Voor het traject had ik nog nooit van funnels gehoord. Ik wist niet hoe online ondernemen werkte. Nu heb ik mijn eigen marketingfunnel, en het belangrijkste: ik begrijp zelf ook hoe dit werkt, zodat ik het nu na onze samenwerking kan blijven optimaliseren. Naast deze strategische basis heeft ze me ook geleerd hoe ik zelf kan adverteren via Facebook en Instagram, hoe Mailblue werkt en hoe ik mijn eigen e-mailfunnels bouw. Nu blijf ik nieuwe mensen bereiken en werk ik aan mijn naamsbekendheid. Nieuwe klanten druppelen binnen, zonder dat ik er teveel moeite voor hoef te doen! En dit is nog maar het begin. Zonder dit traject was dit nooit zo snel en zo goed gelukt."

Hoe ziet het traject er inhoudelijk precies uit?

We trappen het traject af met een persoonlijke kick-offsessie (jij, Bart & Josien) om de marketingstrategie voor jouw business te bedenken. Ook stellen we jouw plan van aanpak op voor de komende 7 weken.

Daarna is er een gezamenlijke kick-off waarin we gezamenlijk aftrappen en iedereen elkaar leert kennen. We geven dan ook gelijk de eerste training, over een sterk productaanbod en weggevers.

Iedere maandagochtend volg je een interactieve live training via Zoom. Je krijgt hier ook opnames van als je er niet live bij kan zijn. Iedere week is een nieuw thema: deze staan hieronder toegelicht.

Je krijgt opdrachten mee waarmee je de nieuwe kennis direct toe kan passen in de praktijk. Ons doel is dat je het uiteindelijk zelf kunt en zelf voor meer klanten kunt zorgen.

Voor de persoonlijke begeleiding én de accountability is er twee keer per week een live werkblok van 2 uur. Hierin log je in via Zoom en ga je aan de slag gaat met de opdrachten. Het unieke is: je kunt ons direct inschakelen als je vragen hebt of als je wil dat we even meekijken via screensharing.

De onderwerpen van de trainingen:

1. Productaanbod & weggevers

Dit is voor sommigen een onverwachte basis van goede online marketing, maar oh zo belangrijk! Wat voor product(en) wil jij jouw doelgroep bieden? Hoe zorg je ervoor dat mensen laagdrempelig kennis met jou maken? Wat is een goede productfunnel of goed product eco systeem? En hoe zorg je ervoor dat je jouw doelgroep hierin ‘begeleidt’ van potentiële klant naar goed betalende én terugkerende klant? Wij helpen je en leren het je.

2. Teksten die verkopen

Ok, nu heb je een sterk productaanbod. Maar hoe verkoop je dit op je website? Stel, je gaat adverteren en je krijgt een hoop websitebezoekers, maar je website is een puinhoop. Weg zijn je potentiële klanten. Zonde van je advertentiebudget én misgelopen omzet! Wij leren je hoe je een landingspagina opbouwt en hoe je verkopende teksten schrijft, zodat je bezoekers omtovert tot klanten. Wederom een van de basispunten om je marketing goed te laten werken!

3. Landingspagina's / website

Zodra je weet wat je aan gaat bieden en hoe je er met teksten voor zorgt dat jouw doelgroep dit van je koopt, wil je dit op je website zetten. Maar hoe bouw je een pagina zo op dat mensen niets anders willen dan kopen? Hoe ziet een goede website eruit? Ja, je raadt het al: ook dit is een belangrijk fundament voordat je begint met e-mailmarketing of adverteren.

4. E-mailmarketing strategie

E-mail is een van de krachtigste marketingtools om je doelgroep aan je te binden. Maar hoe bouw je je e-mailbestand op? Hoe schrijf je mails die geopend worden en converteren? Hoe bouw je e-mailseries voor jouw onweerstaanbare weggever? En hoe stel je dit in in Mailblue of ActiveCampaign? We delen al onze kennis. en komen samen tot een goede strategie.

5. Adverteren op Facebook & Instagram

Als je een sterk aanbod en goede website hebt, is de volgende stap: bereik! Daar is social advertising perfect voor. Maar hoe maak je sterke advertenties op Facebook & Instagram, waar mensen voor stoppen met scrollen en op gaan klikken en reageren? Welke beelden en teksten gebruik je? Welke doelgroepen kun je targeten en hoe stel je dat in? En hoe gebruik je in hemelsnaam die Ads Manager? Geen zorgen: na ons traject kun je dit allemaal.

6. Eerste advertentie publiceren

In de 5e week bedenk je jouw eerste advertentie. Nu is het zover om na al je harde werk van de afgelopen weken, die advertentie te lanceren. Kom maar op met die leads! Wij laten je precies zien hoe je een advertentiecampagne opzet in de Facebook/Instagram Ads Manager. Je leert waar je op moet klikken (en waar niet) en hoe je alles zo goed instelt voor de beste campagneresultaten. Tijdens de werkblokken kun je hier ook persoonlijke begeleiding in krijgen.

7. Advertenties analyseren & optimaliseren

Yes, je advertenties draaien! Maar werken ze wel? Of moet je misschien wat aanpassen en optimaliseren? En hoe lees je eigenlijk al die getallen en resultaten af? Hoe kun je ontdekken welke ads het beste uit jouw A/B-tests komen? Hoe kun je jouw advertenties optimaliseren zodat ze meer mensen bereiken en goedkoper worden? Al deze vragen beantwoorden we in de laatste masterclass.

Wa kost da?

Op dit moment zitten we vol! 

De volgende ronde start waarschijnlijk einde zomer ’21. Je kunt je via de button hieronder aanmelden voor de wachtlijst. Zo blijf je ook up-to-date van de startdatum! 

All-In Marketingtraject

Startdatum: zomer '21
1750
  • Persoonlijke kick-off strategiesessie van 1 uur
  • 7 live trainingen, interactief met q&a
  • 14 werkblokken met 1-op-1 begeleiding
  • Twee ervaren online marketeers als side kick en coach

Ons traject is een dubbel win: jij hoeft niet honderden uren aan de zelfstudie, om daarna meerdere keren kostbare fouten te maken, én je krijgt al onze kennis (samen hebben we meer dan 15 jaar marketingervaring!) die je direct kunt vertalen naar jouw business. 

Na het traject heb je niet alleen een heleboel nieuwe kennis, maar is er ook een heleboel veranderd. Je marketing staat, leeft en bruist! Want als je met ons gaat samenwerken, betekent dat ook een sterke ‘Getting your shit done’ vibe. Gewoon gas geven. Niet alleen maar inspireren en praten, ook doen. Knallen!

Veelgestelde vragen

Dit traject is alleen voor ondernemers met grootse dromen. Ondernemers die leergierig zijn en heel graag zelf willen leren hoe online marketing werkt. Ondernemers die zelf willen weten hoe je klanten binnensleept met een goede marketingstrategie.

De starter met een supergoed business idee, zonder idee over hoe de marketingwereld werkt.

De ondernemer die nog parttime werkt maar zijn droom wil leven en verwezenlijken.

De gevorderde ondernemer die meer succes & omzet wilt maar vastloopt in marketing.

De ondernemer die een totaalpakket wilt en alles gelijk goed wilt doen in plaats van maanden lang YouTube-filmpjes kijken, blogs lezen en Facebookgroepen afstruinen, om zichzelf daarna nog steeds af te vragen wat slim is om te doen.

De eerste ronde van ons traject is van 3 mei tot en met 18 juni. Deze groep zit vol!

We verwachten in de zomermaanden weer te starten met een nieuwe groep. Je kunt je nu vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst.

Dat kan! Als je meedoet met ons traject, krijg je een linkje waar je zelf in kunt stellen hoe en in hoeveel termijnen je betaalt. Je hebt de keuze tussen 1, 2 en 3 termijnen.

– Je snapt hoe voor jouw bedrijf een sterke productfunnel eruit ziet en hoe je dit realiseert
– Je weet hoe je converterende landingspagina’s maakt die ervoor zorgen dat je websitebezoekers klanten worden
– Je weet hoe je succesvolle advertenties maakt die kliks en reacties opleveren
– Je weet hoe de Ads Manager van Facebook & Instagram werkt en daardoor kun je zelf je advertenties beheren
– Je weet hoe je goede e-mails schrijft en hoe je deze op de automatische piloot voor je zelf laat werken

Hierna heb je  een ijzersterke basis van de huidige benodigde marketingkennis voor succesvolle online ondernemers.

Een groep net zo ambitieuze ondernemers ontmoeten, kan heel waardevol zijn voor jouw bedrijf en toekomstige samenwerkingen/klanten. Ook kun je elkaar vooruit helpen en krijg je ongetwijfeld nog meer inspiratie.

En waarom 2-op-1 beter is dan 1 coach? Simpel: naast dat je met twee hele leuke mensen samenwerkt, helpen we jou hierdoor dubbel zo goed. Met z’n tweeën sta je dubbel zo sterk, met z’n 2 heb je dubbel zoveel hersencapaciteit, dubbele kennis, dubbele praktijkervaring, dubbele waarde voor dezelfde prijs. 

Ons traject is een dubbel win: jij hoeft niet honderden uren aan de zelfstudie of alles uit te proberen en meerdere keren kostbare fouten te maken. Je krijgt al onze kennis (samen hebben we meer dan 15 jaar marketingervaring!) en kunt deze direct vertalen naar jouw bedrijf en jouw situatie. Wij denken met je mee en begeleiden jou en je bedrijf persoonlijk door deze nieuwe kennis en nieuwe fases heen.

Aan het eind van het traject heb je niet alleen een heleboel nieuwe kennis, maar is er ook een heleboel veranderd. Je marketing staat, leeft en bruist! Want als je met ons gaat samenwerken, betekent dat ook een sterke ‘Getting your shit done’ vibe. Gewoon gas geven. Niet alleen maar inspireren en praten, ook doen. Knallen!

Samenvatting van het All-In Marketing Traject:

7 weken intensieve samenwerking om jouw online marketingstrategie
op te zetten of verder te optimaliseren

Opleiding tot online marketeer voor jouw bedrijf

Kick-off met persoonlijke 2-op-1 strategiesessie + uitgewerkt plan van aanpak

Iedere maandag live interactieve trainingen (7 totaal)

2x per week live werkblokken voor persoonlijke begeleiding (14 totaal)

Twee ervaren online marketeers als side kick en marketing coach

Wil je een mailtje als we de deuren openen voor de volgende ronde van ons traject?