fbpx

Hey jij daar,
onze topper!

Super gaaf dat we dit samen gaan doen! Op deze pagina vind je de juiste linkjes en informatie over het traject. Sla deze pagina op in je bookmarks, zodat je alles snel bij de hand hebt. En blok de sessies in je agenda. 🙂

Als je nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken via Discord, mail of Instagram.

Groetjes Josien en Bart

Programma & tijden

Dit is het programma van maandag 11 oktober tot en met vrijdag 19 november:

Maandag 15:00 – 17:00 uur: live Q&A en coachingsessie met Bart & Josien

Donderdag 18:30 – 20:30 uur: live Q&A en coachingsessie met Bart & Josien

Vrijdag 10:00 – 12:00 uur: live Break-Out sessie onder begeleiding van Iris

Zoom-link

Via de button hieronder ga je naar onze Zoom Meeting Room en kun je de coachingsessies live bijwonen. Alleen de coachingsessies zijn via Zoom, de break-out sessies zijn via Discord. Als we je toelaten tot de Zoom Meeting Room staat je videocamera automatisch aan, maar je microfoon staat uit. Unmute jezelf als je een vraag wilt stellen of iets wilt zeggen.

All-in Marketing Academy

Via de button hieronder ga je direct naar de Academy. We hebben jou met het bij ons bekende e-mailadres toegevoegd als user. Als je niet kunt inloggen kun je je wachtwoord opnieuw aanvragen. 

Onze community via Discord

De tool waar wij ons online platform op hosten: 100x beter dan de gemiddelde Facebookgroep. 😉 Je kunt de community joinen via onderstaande button. Voor optimaal gebruik is het aan te raden het programma hier te downloaden voor desktop en/of mobiel.

  • Hier kun je jouw vragen indienen voor de coachingsessies.
  • Hier vinden de break-out sessies plaats
  • Hier kun je chatten met ons en andere deelnemers.
  • Vaak ontstaan er mooie samenwerkingen, connecties en extra opdrachten tussen de deelnemers, dus gebruik het ook zeker om te netwerken.

Coachingsessies en Q&A

Wij zitten iedere maandag en donderdag klaar om je te adviseren en te helpen met al je vragen die je hebt over je strategie of over de trainingen in de Academy. Iedere vraag is welkom: klein en groot. En er zijn geen domme vragen. 😉

👉 Je kunt jouw vragen van tevoren insturen via Discord. We behandelen de vragen op volgorde van indienen.

👉 We verdelen de aandacht gelijk over alle deelnemers: onze ervaring is dat het +- 10 minuten per vraag kost om jou weer verder op pad te helpen. Mocht er tijd over zijn, is er natuurlijk ruimte voor nieuwe of aanvullende vragen die niet van tevoren zijn ingestuurd. 

Break-Out sessies

Iedere vrijdag leidt onze succesmanager Iris een sessie van 10:00 – 12:00 uur, via Discord, waarin we:

  • Gezamenlijk starten & afsluiten in het spraakkanaal Break-Out Sessie Voice (hierin kun je eventueel ook je camera aan zetten)
  • In de sessie ga je aan het werk: je kunt super gefocust werken aan je to do’s vanuit de coachingsessies of trainingen
  • Eventueel kun je met elkaar sparren en masterminden via prive Break out Rooms
  • Dit is als extra stok achter de deur voor focus & accountability. Veel ondernemers plannen geen werkblok in voor hun marketing, terwijl dit je wel veel sneller bij je doelen brengt.

Bonus 2-op-1-sessie

Iedere deelnemer heeft recht op een extra privé coachingsessie met ons. Deze is vrij in te plannen vanaf 4 oktober tot in de week na het traject. Je kunt dus zelf bepalen of je dit direct de eerste week wilt doen, tijdens het traject of juist om het traject mee af te sluiten en samen een plan voor later te maken… Dit is aan jou. 🙂

Je kunt deze inplannen via de button hieronder.