Wie zijn wij?

Als je misschien met ons gaat werken, wil je natuurlijk ook wel weten wie wij zijn. Wij zijn Bart en Josien. Twee ervaren online marketeers uit Eindhoven die toevallig ook nog eens heel erg veel van elkaar houden. 🙂

Samen hebben we al meer dan 15 jaar praktijkervaring. We hebben eerst allebei ons eigen marketingbedrijf gehad, Bart zelfs meerdere, en in 2020 hebben we besloten onze krachten te bundelen in één bedrijf: Harder Online Groeien.

Zo voelt het ook echt: de krachten bundelen. Samen zijn we sterker. We zijn allebei strategisch heel sterk en kunnen uren ideeën en plannen spuien (ja, dit doen we zonder dat we het door hebben ook ‘s avonds op de bank als we een random reclame voorbij zien komen). Bart is daarnaast alleen veel sterker in het technische en analytische gebied van marketing, denk aan automatiseren, e-mailmarketing, systemen en sowieso het analyseren van data. Josien houdt zich veel liever bezig met content en social media: het schrijven van teksten, bedenken van social media-campagnes en andere creatieve marketingacties. Het is eigenlijk net Yin en Yang, samen zijn we in balans.

Samen kunnen we het totaalplaatje aanbieden. Want we weten ondertussen allebei dat bijna niemand een allround marketeer kan zijn. Er zijn zoveel specialisaties. En al die specialisaties zijn belangrijk. Met het volgen van een losse cursus over adverteren kom je er niet. Aangezien we allebei van mening zijn dat alle schakels in het marketingproces heel belangrijk zijn om écht succes te behalen, hebben we samen ons All In Marketingtraject bedacht en opgezet. 

Zodat jij jouw ondernemersdroom kan realiseren, die vrijheid kunt blijven hebben, en niet jarenlang zelf in trial and error blijft hangen. Waar wacht je nog op? 🙂 Start before you’re ready!

Wie zijn wij?

Als je met ons gaat werken, wil je natuurlijk ook wel weten wie wij zijn. Wij zijn Bart en Josien. Twee ervaren online marketeers uit Eindhoven die toevallig ook nog eens heel erg veel van elkaar houden. 🙂


Samen hebben we al meer dan 15 jaar praktijkervaring. We hebben eerst allebei ons eigen marketingbedrijf gehad, Bart zelfs meerdere, en in 2020 hebben we besloten onze krachten te bundelen in één bedrijf: Harder Online Groeien.


Zo voelt het ook echt: de krachten bundelen. Samen zijn we sterker. We zijn allebei strategisch heel sterk en kunnen uren ideeën en plannen spuien (ja, dit doen we zonder dat we het door hebben ook ‘s avonds op de bank als we een random reclame voorbij zien komen).


Bart is daarnaast alleen veel sterker in het technische en analytische gebied van marketing, denk aan automatiseren, e-mailmarketing, systemen en sowieso het analyseren van data.


Josien houdt zich veel liever bezig met content en social media: het schrijven van teksten, bedenken van social media-campagnes en andere creatieve marketingacties. Het is eigenlijk net Yin en Yang, samen zijn we in balans.


Samen kunnen we het totaalplaatje aanbieden. Want we weten ondertussen allebei dat bijna niemand een allround marketeer kan zijn. Er zijn zoveel specialisaties. En al die specialisaties zijn belangrijk. Met het volgen van een losse cursus over adverteren kom je er niet.


Aangezien we allebei van mening zijn dat alle schakels in het marketingproces heel belangrijk zijn om écht succes te behalen, hebben we samen ons All In Marketingtraject bedacht en opgezet.


Zodat jij jouw ondernemersdroom kan realiseren, die vrijheid kunt blijven hebben, en niet jarenlang zelf in trial and error blijft hangen. Waar wacht je nog op? 🙂 Start before you’re ready!

Meer weten over Bart of Josien?

Nu je ons verhaal kent en waarom wij samen een bedrijf zijn begonnen, kunnen we ons voorstellen dat je misschien ook wel wat meer wil weten over ons, maar dan apart van elkaar. Want ja, er is ook een lange tijd geweest dat we elkaar nog niet kenden. 😉

Wat hebben wij allebei in onze levens uitgespookt? Hoe is onze carrière verlopen? Wat doen we het liefste in onze vrije tijd? Waar worden we vrolijk van? Wat voor ervaring hebben we opgedaan in de ondernemerswereld?

Wij willen onszelf graag op een originele manier aan jullie voorstellen, omdat we allebei niet zo houden van dingen doen op een manier waarop iedereen ze doet. Daarom hebben we allebei een blog over elkaar geschreven. Jaja! Je leest ze hier:

Bart Tullemans

Wat Bart je wil vertellen over Josien

Wij willen onszelf graag op een originele manier aan jullie voorstellen, omdat we allebei niet zo houden van dingen doen op een manier waarop iedereen ze doet. Daarom ben ik (Bart) in deze blog aan het woord… over Josien. 🙂

Lees artikel »