fbpx

VIP-traject: 4 maanden intensief samenwerken

Wil je samen met 2 ervaren online marketeers 4 maanden intensief samenwerken aan jouw online marketing, zodat jij meer leads en klanten krijgt? Dan is ons VIP-traject perfect voor jou. Ons meest exclusieve programma!

Vier maanden 2 online marketeers aan je zijde?

Je bent al een tijdje bezig met je marketing en hebt een goede basis staan, maar merkt dat het toch niet helemaal soepel en lekker loopt. Je weet dat je jouw online marketing game moet professionaliseren om het volgende ‘level’ te bereiken met je bedrijf. Of je merkt juist dat je nooit échte aandacht hebt besteed aan je online marketing en dat het tijd is om te professionaliseren… Je wilt dus grote stappen maken!

Alleen weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen en wat nou slim is voor jouw bedrijf. Je merkt dat je nog wel eens vast kan komen te zitten in dat slimme hoofd van je, met al jouw mooie ideeën. Waar moet je je nou op focussen? Waar haal je op de korte termijn nu de meeste klanten & omzet uit en wat is eigenlijk op lange termijn het meest verstandig? Je bent er klaar voor om hier serieuze hulp bij te krijgen.

Alleen dat wil je niet in een druk groepstraject met andere ondernemers. Zij kunnen je zeker inspireren, maar als jij aan je business werkt wil je vol gas voor je eigen business gaan. Je wilt je eigen tempo kunnen bepalen en ons helemaal voor jezelf hebben. Wij snappen je. 😉

Ga je met ons als sidekicks werken aan jouw droom? Let’s go!

Meer leads & klanten binnen 3 maanden

We gaan SAMEN jouw funnel up & running krijgen of tot in de puntjes optimaliseren, zodat jij meer leads & klanten krijgt via online kanalen. Zodat jij harder kan groeien met je business en je ondernemersdromen gaat waarmaken.

24/5 privé support en advies op al je werk

Wij staan iedere werkdag voor je klaar. We helpen je met je vragen, controleren je teksten, funnels, advertenties, website, alles wat je maar wilt! Je krijgt waarschijnlijk al binnen een paar uur antwoord, maar sowieso binnen 48 uur.

Twee ervaren online marketeers aan je zij

Samenwerken met ons als duo betekent niet 1 strateeg, adviseur, cheerleader, projectleider, sparringpartner en ondernemersbuddy aan je zij, maar TWEE! Double the fun. En dubbele kennis en ervaring!

Wat houdt het VIP-traject in?

Wij hebben maar beperkt plek voor VIP-klanten omdat wij onze VIPS natuurlijk al onze aandacht & tijd gunnen. Zorg dat je op tijd navraagt of er nog een plekje is voor de periode dat jij graag met ons wilt werken.

Persoonlijke kick-off strategiesessie

Om een kickstart te maken, starten we met een persoonlijke strategiesessie met z'n drieën. In een extra lange sessie van 2 uur nemen we jouw bedrijf onder de loep, adviseren we je over jouw funnel en strategie en maken we een concreet en persoonlijk stappenplan voor de komende 4 maanden. Alles wordt opgenomen en door ons uitgewerkt, zodat jij je volledig kan focussen. We zijn er klaar voor!

Onbeperkt support en advies: binnen 48 uur

We zijn er altijd voor je! Je kunt iedere dag met ons chatten via ons platform op Discord. Dit is net zo makkelijk en laagdrempelig als WhatsApp. Je kunt je teksten, mails, advertenties, website, salespages, hersenspinsels en ideeën voorleggen en al je vragen stellen. We checken en feedbacken alles voor je, zodat jij zo snel mogelijk verder kunt. We kunnen meekijken, brainstormen, adviseren, je uit je hoofd halen, je een schop onder de kont geven... alles! Jij zult hierdoor veel meer gedaan krijgen en sneller resultaat zien. Bij ons staat persoonlijk contact en service voorop. We doen het echt samen!

Iedere week een 1-op-1 privé coachingsessie

We spreken elkaar veel via Discord, maar daarnaast heb je ook een vast moment in de week dat je één van ons spreekt via Zoom. Stel dat dit adverteren is, dan duik je samen met Josien in de Ads Manager. Wil je automatiseringen instellen of aanpassen? Dan bel je met Bart. We adviseren, begeleiden en helpen je tijdens deze sessie en bepalen iedere keer wat de prioriteiten en focus zal zijn voor die week.

Lifetime toegang tot gehele All-in Marketing Academy

5 cursussen, meer dan 100 video's en tientallen uren beeldmateriaal. Jij hebt voor altijd toegang tot onze complete Online Academy! Al onze kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar zit erin. Hierin zit alles wat jij nodig hebt voor goede marketing & sales. Je houdt de rest van je ondernemersleven toegang (dit krijgen alleen VIP's) en hebt dus na onze samenwerking alle tutorials en lessen nog bij de hand. Scroll verder om te zien wat er precies in zit.

Voor wie?

Ben jij een ondernemer die supergoed is in z’n vak, maar marketing maar moeilijk of stom vindt en daardoor niet genoeg klanten krijgt? Ben jij:

✔️ De ondernemer die nog geen idee heeft over hoe de marketingwereld werkt en hoe je klanten aantrekt via online kanalen

✔️ De ondernemer die nog parttime werkt maar zijn ondernemersdroom wil leven en verwezenlijken

✔️ De gevorderde ondernemer die meer succes & omzet wilt maar vastloopt in online marketing

✔️ De ondernemer die een totaalpakket wilt en alles gelijk goed wilt doen in plaats van maanden lang YouTube-filmpjes kijken, blogs lezen en Facebookgroepen afstruinen, om zichzelf daarna nog steeds af te vragen wat slim is om te doen

Twijfel je nog? Vraag dan nu een gratis kennismaking aan waar we in gesprek gaan of dit iets voor jou is.

Krijg lifetime toegang tot onze
All-in Marketing Academy:

Cursus Adverteren op Facebook & Instagram​

De meest uitgebreide videocursus over adverteren die wij ooit gezien hebben, met meer dan 50 video's. Dit is de cursus die we graag zelf hadden willen volgen toen we begonnen!
Deze cursus is geschikt voor beginners én mensen die al geadverteerd hebben maar het idee hebben dat het beter kan of nog niet goed werkt. We nemen je mee in het installeren van de Facebook Pixel + alle stappen die nodig zijn voor de iOS update. We laten je stap voor stap zien hoe je campagnes op Facebook & Instagram maakt en publiceert. Je leert je campagnes ook analyseren en optimaliseren. Over alles is een video: zelfs over wat je moet doen als je advertentie is afgekeurd of als je advertentie opeens niet meer lijkt te presteren.

Cursus All-in Marketing Strategie

Je marketing begint én valt of staat met je strategie. Alleen al het volgen van één les in deze cursus zal je al meer klanten opleveren.
Hoe maak je voor jouw business een Value Ladder en goede lead magnet? Hoe warm en volg je leads op? Hoe zorg je ervoor dat je een hoog opkomstratio krijgt bij je salesgesprekken en/of webinars? Hoe werken Leadscores? Hoe stel je een goed CRM in? Hoe krijg je goede testimonials en reviews? Hoe zat onze betaalde weggever-strategie in elkaar en hoe kan jij dat ook gebruiken? Dit zijn een paar voorbeelden van de video's die jou alles leren over een ijzersterke marketingstrategie.

Cursus Conversie Copywriting

Hoe schrijf je goede teksten voor je mails, website en advertenties? Conversie Copywriting is een skill, heel anders dan 'normale' copywriting.
Je leert onder andere over de psychologie achter sales & conversie copywriting en 10 conversiekillers die je makkelijk maakt maar echt moet voorkomen. Je leert goede & converterende headlines, titels en onderwerpregels schrijven waar mensen op klikken. Met de frameworks en checklists weet je precies hoe je goede teksten opbouwt en schrijft. Het is direct ook heel praktisch: na de cursus heb jij superveel copy op papier staan.

Cursus Converterende Landingspages

Als jouw advertentie goed is, dan kun je alsnog de mist in gaan met jouw landingspage. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk haalt uit je bezoekers?​ Wat zijn landingspages en welke soorten pagina's zijn er allemaal? Hoe bouw je dit het beste op? Waar moet je op letten? Hoe kan je iemand beïnvloeden door pyschologische trucjes toe passen? Hoe bouw je een salespage, een orderpage of een bedankpagina? Uitgelegd in uitgebreide videos die je wederom aan de hand meenemen in de beste strategieën.

Cursus E-mailmarketing met Mailblue

E-mailmarketing: van beginner tot expert. Van instellen en automatiseren tot het bedenken van content en onderwerpregels, alles komt aan bod.
Waar moet je op klikken en wat zijn strategische goede keuzes? In deze uitgebreide cursus nemen we je aan de hand mee in deze wereld. Via screensharing laten we je precies zien hoe alles moet. Hoe begin je, hoe stel je alles in? Hoe maak je campagnes? Hoe stel je formulieren in op je website, gekoppeld aan e-mailmarketingsoftware? Wat is slimme content voor je automatische e-mailreeksen en hoe stel je in dat deze op auto-pilot lopen? Must-have skills voor iedere serieuze ondernemer. The money is in the list, zeggen ze ook wel!

Je krijgt ook toegang tot alle updates & nieuwe cursussen

Je hebt lifetime toegang tot de Academy, dit krijgen alleen VIP's! Je krijgt in die tijd ook automatisch toegang tot alle updates en nieuwe cursussen en/of video's. En die komen er zeker!

Krijg toegang tot de gehele All-in Marketing Academy, met daarin:

Cursus Adverteren op Facebook & Instagram​

De meest uitgebreide videocursus over adverteren die wij ooit gezien hebben, met meer dan 50 video's. Dit is de cursus die we graag zelf hadden willen volgen toen we begonnen!
Deze cursus is geschikt voor beginners én mensen die al geadverteerd hebben maar het idee hebben dat het beter kan of nog niet goed werkt. We nemen je mee in het installeren van de Facebook Pixel + alle stappen die nodig zijn voor de iOS update. We laten je stap voor stap zien hoe je campagnes op Facebook & Instagram maakt en publiceert. Je leert je campagnes ook analyseren en optimaliseren. Over alles is een video: zelfs over wat je moet doen als je advertentie is afgekeurd of als je advertentie opeens niet meer lijkt te presteren.

Cursus All-in Marketing Strategie

Je marketing begint én valt of staat met je strategie. Alleen al het volgen van één les in deze cursus zal je al meer klanten opleveren.
Hoe maak je voor jouw business een Value Ladder en goede lead magnet? Hoe warm en volg je leads op? Hoe zorg je ervoor dat je een hoog opkomstratio krijgt bij je salesgesprekken en/of webinars? Hoe werken Leadscores? Hoe stel je een goed CRM in? Hoe krijg je goede testimonials en reviews? Hoe zat onze betaalde weggever-strategie in elkaar en hoe kan jij dat ook gebruiken? Dit zijn een paar voorbeelden van de video's die jou alles leren over een ijzersterke marketingstrategie.

Cursus Conversie Copywriting

Hoe schrijf je goede teksten voor je mails, website en advertenties? Conversie Copywriting is een skill, heel anders dan 'normale' copywriting.
Je leert onder andere over de psychologie achter sales & conversie copywriting en 10 conversiekillers die je makkelijk maakt maar echt moet voorkomen. Je leert goede & converterende headlines, titels en onderwerpregels schrijven waar mensen op klikken. Met de frameworks en checklists weet je precies hoe je goede teksten opbouwt en schrijft. Het is direct ook heel praktisch: na de cursus heb jij superveel copy op papier staan.

Cursus Converterende Landingspages

Als jouw advertentie goed is, dan kun je alsnog de mist in gaan met jouw landingspage. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk haalt uit je bezoekers?​ Wat zijn landingspages en welke soorten pagina's zijn er allemaal? Hoe bouw je dit het beste op? Waar moet je op letten? Hoe kan je iemand beïnvloeden door pyschologische trucjes toe passen? Hoe bouw je een salespage, een orderpage of een bedankpagina? Uitgelegd in uitgebreide videos die je wederom aan de hand meenemen in de beste strategieën.

Cursus E-mailmarketing met Mailblue

E-mailmarketing: van beginner tot expert. Van instellen en automatiseren tot het bedenken van content en onderwerpregels, alles komt aan bod.
Waar moet je op klikken en wat zijn strategische goede keuzes? In deze uitgebreide cursus nemen we je aan de hand mee in deze wereld. Via screensharing laten we je precies zien hoe alles moet. Hoe begin je, hoe stel je alles in? Hoe maak je campagnes? Hoe stel je formulieren in op je website, gekoppeld aan e-mailmarketingsoftware? Wat is slimme content voor je automatische e-mailreeksen en hoe stel je in dat deze op auto-pilot lopen? Must-have skills voor iedere serieuze ondernemer. The money is in the list, zeggen ze ook wel!

Je krijgt ook toegang tot alle updates & nieuwe cursussen

Je hebt 1 jaar toegang tot de Academy en krijgt in die tijd ook automatisch toegang tot alle updates en nieuwe cursussen en/of video's.
En die komen er zeker!

Wat onze klanten over ons zeggen...

VIP-traject: 4 maanden samenwerken

4997 excl btw, termijnbetaling is mogelijk
  • Ons meest exclusieve programma
  • 2-op-1 kick-off strategiesessie van 2 uur
  • Iedere week een 1-op-1-sessie van 1 uur
  • 4 maanden lang 2 online marketeers aan je zij
  • Onbeperkt support via Discord (binnen 48u antwoord)
  • Al jouw funnels, ads, mails, teksten en website door ons gecheckt
  • Lifetime toegang tot gehele All-in Marketing Academy

Hoi, wij zijn Bart & Josien!

Wij zijn Bart en Josien. Twee online marketeers uit Eindhoven, en jep: wij zijn een koppel, mocht je jezelf dat afvragen. 😉

Samen hebben we al meer dan 15 jaar praktijkervaring. We hebben al honderden funnels & campagnes opgezet voor bedrijven en ondernemers. Sinds 2021 bundelen we onze marketingkrachten in één bedrijf. We hebben allebei onze eigen expertises in het marketingvak en vullen elkaar precies aan. Samen zijn we sterker en kunnen we het totaalplaatje aanbieden.

Wij doen niets liever dan jou aan een succesvolle marketingstrategie en funnel helpen die precies bij jou past. Met onze hulp kun jij sneller jouw ondernemersdroom realiseren en blijf je niet jarenlang zelf in trial and error hangen. Inmiddels hebben we al meer dan 500 ondernemers geholpen… word jij ons volgende succesverhaal?

Veelgestelde vragen

Je kunt altijd instromen. Maar let op: we nemen een beperkt aantal VIP-klanten aan, afhankelijk van onze planning. We willen al onze VIPS namelijk wel de aandacht en tijd kunnen geven die zij verdienen en houden het daarom exclusief. Plan dus snel een kennismaking in om samen te bespreken of dit bij je past. Dan kijken we ook gelijk of en wanneer we plek hebben.

Hoe meer, hoe beter! Er is hoe dan ook een tijdsinvestering voor nodig om te groeien met je bedrijf, maar dat is niets nieuws toch? Hoeveel tijd je er écht aan kwijt bent, ligt helemaal aan jezelf en hoeveel uur jij wilt besteden aan je marketing en aan het volgen van de trainingen. Ga er vanuit dat 1 dag per week wel de minimale tijdsinvestering is.

Dit is speciaal voor ondernemers die écht door willen pakken en meer privé tijd met ons willen om sneller vooruit te komen. Ook kunnen alleen VIP’s 24/5 met ons chatten in onze community. We antwoorden altijd binnen 48 uur.

Dat kan zeker! 

Eenmalig = €4997

2 termijnen = twee keer €2520

3 termijnen = drie keer €1688

Prijzen zijn excl. btw

Vraag jezelf dan één ding af: wat gaat het je kosten als je hier nu niet mee aan de slag gaat? Stel dat je door ons VIP-traject over 4 maanden een succesvolle salesfunnel hebt lopen die je (veel) leads, klanten en omzet oplevert. Hoeveel tijd (en dus omzet) gaat het je kosten als je hier eerst toch nog even een paar maanden zelf mee gaat aanklooien? En hoeveel tijd en omzet gaat het je opleveren als je hier nu met 2 experts die hard mee aan de slag gaat?

Ja, zeker!! Wij zijn van mening dat iedere succesvolle online ondernemer het marketingspelletje zelf moet snappen. Door ons traject kun je in de toekomst veel beter kiezen uit een freelancer/bureau: je weet welke skills ze moeten hebben en kunt het niveau peilen. En je kunt dan ook heel goed meedenken tijdens jullie samenwerking. Daarom zal het uitbesteden veel succesvoller verlopen en gooi je geen geld weg (wat veel ondernemers helaas wel doen tot ze de juiste freelancer/bureau hebben gevonden).

Si, si! Je kunt de kosten van ons traject opgeven als opleidingskosten.

“Jullie zijn een heel waardevol duo en jullie energie is HEERLIJK.”

Korte samenvatting:

👉 4 maanden intensieve privé samenwerking om de marketing van jouw bedrijf naar the next level te brengen

👉 Een persoonlijke 2-op-1 Kick Off van 2 uur om jouw strategie en stappenplan te bepalen

👉 Iedere week een live 1-op-1 coachingsessie van 1 uur

👉 Lifetime toegang tot de gehele All-in Marketing Academy met al onze trainingen + updates

👉 We implementeren samen jouw strategie en leren jou alle skills die je nodig hebt om dit hierna zelf te kunnen

👉 Twee ervaren online marketeers als sidekick, strateeg en adviseur. Onbeperkt support. We doen het samen!